Kooloos

Boxspring kopen?

Een goed slaapsysteem kiezen lijkt moeilijk. Gelukkig maakt BODYBOX met Geltex® inside het u gemakkelijk.

Kooloos slapen introduceert een nieuw persoonlijk instelbaar boxspring/slaapsysteem. gecombineerd met matrastechnologie Geltex® waardoor iedereen beter slaapt.

De juiste drukverdeling en ondersteuning zijn essentieel voor het lichaam om te kunnen ontspannen en herstellen. Geltex® verdeelt de druk van het lichaam over het gehele ligoppervlak en zorgt samen met de bodem voor de stabiele ondersteuning. Maar ieder lichaam heeft een andere ondersteuning nodig. Bodybox is hiervoor dé oplossing!

Met 1 matras en 1 boxspring, biedt BODYBOX ontelbare mogelijkheden in comfort en ondersteuning. Aangepast aan úw lichaam.

persoonlijk-instelbaar-boxspring

Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening stelt u uw persoonlijke voorkeur per persoon in voor de soepelheid bij de schouders of extra ondersteuning in de onderrug en heupen. Zo creëert u de ideale slaaphouding en kunt u deze altijd makkelijk aanpassen wanneer uw gevoel/lichaam verandert.

Met de BODYBOX-boxspring combineert u het perfecte matras met een persoonlijk instelbare boxspring voor exact de juiste ondersteuning, passend bij ú!

BODYBOX bestaat uit een boxspring met een Geltex® matras die perfect en zonder tussenlagen letterlijk met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt ervoor dat u het slaapsysteem probleemloos in kunt stellen naar de ondersteuning en comfort zoals u dat prettig vindt of nodig heeft. Het geheel sluit perfect op elkaar aan en verschuift niet.

We hebben een uitgebreide keuze aan BODYBOX-boxspring modellen. Kijk voor meer info op de boxspring pagina bij het merk Bodybox of nóg beter…Kom langs en voel het verschil!

persoonlijk-instelbare-boxspring   geltex_logo   slaapdriehoekbodybox-logo-klikhier-news-item