Kooloos

Boxsprings – Avek

De Avek boxsprings worden met vakmanschap en zorg in hun eigen “Frieslandse”fabriek gemaakt.

Avek boxspring 1927 aqua blauw hoofdbord met blokkenlicht grijs-grijze avek boxspring 1927 hoofdbord geknooptantaciet grijs-grijze Avek boxspring met rechte achterwand-hoofdbord

Avek Boxspring 1927 is een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt.

De aanduiding 1927 verwijst naar het oprichtingsjaar van Avek. De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende boxspring met een duurzame pocketvering. Jouw lichaam wordt door de combinatie van de box, de royale pocketveringmatras en de luxe topmatras optimaal ondersteund. Zelfs deze luxe topmatras is voorzien van zones, waarbij je ook nog de keuze hebt uit verschillende materialen. Jouw lichaam wordt door de combinatie van box, pocketveringmatras en unieke topmatras optimaal ondersteund.

Als extra optie kan je kiezen voor een topper met een verkoelende Cool/koel zomerzijde en bij verstelbare boxsprings voor een topper met een split/naad in het bovenste gedeelte.

electrisch verstelbare Boxspring-Avek-ijsblauw-ice blue

Bij een elektrisch verstelbare Boxspring 1927 breng je het bed met een druk op de knop naar de gewenste stand. Wij gebruiken veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening. Handig voor als je een boek wilt lezen of even lekker wilt relaxen. Maar juist ook als je door omstandigheden aan bed gebonden bent, kan het prettig zijn dat je het rug- of voetdeel kunt verstellen.

Avek-boxspring-1927-taupe-hoofdbord-met-vakken

Je wilt niet alleen goed, maar ook mooi slapen.

Met de stof en achterwand bepaal het uiterlijk van je bed. De stofkeuze is het meest bepalend voor het uiterlijk. Kies uit meerdere stoffen en meerdere kleuren. Bepaal vervolgens welke achterwand je het mooist vind. En als laatste kies je de bedpoten. Zo creëer je een Avek Boxspring 1927 op maat.licht-grijs-grijze-boxspring-met-voetbord-voeteneinde

Boxspring 1927 met voetborden.

Als je ervan houdt om je dekbed strak in te stoppen is een voetbord een mooie aanvulling op deze boxspring. Door het voetbord worden matras en topmatras meer ‘opgesloten’, waardoor ze vrijwel niet kunnen verschuiven. Daarbij geeft het een royaal en rustige uitstraling. Avek Boxspring 1927 is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke setprijs. Laat je overtuigen en kom deze Avek boxspring bij ons voelen en ervaren.

OPLOSSING VOOR KOUDE VOETEN ÉN ‘WARME SLAPERS’…

Een bed waarin KOUkleum én slapers die het juist snel warm hebben, samen comfortabel kunnen slapen.

De één heeft het altijd warm, de anders transpireert veel en weer een ander heeft het altijd koud of alleen koude voeten. We hebben allerlei dekbedden van verschillende materialen die je daarbij kunnen helpen doordat ze extra kunnen ventileren of juist isoleren. Maar ook in de bedden hebben we verschillende aanpassingen. Bijvoorbeeld een extra koele tijk om je matras zoals een CoolRest tijk om je topdekmatras. Het verschil? Dat voel je meteen.

Nooit meer koude voeten in bed:

Maar wat als jij je voeten graag opwarmt aan je partner? “Dan geven we letterlijk een kacheltje door voetverwarming in de topdek.” Met een draadloze afstand bediening pas je de warmte naar wens aan. En op het moment dat je lekker warm in slaap bent gevallen, schakelt het automatisch uit. Nooit meer koude voeten in bed met deze nieuwe voetverwarming. Zo lig je comfortabeler en slaap je sneller in.

KOM LANGS dan kunnen we het je laten zien, voelen én ervaren! 

Profiteer mee van extra voordeel door het 90 jarig jublileum…

Speciaal vanwege het 90 jarig jubileum is er de Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s… zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst €510,-.

Je hebt al een complete Ninety boxspring voor €2.395,-! Test ‘m bij ons.

De Avek boxsprings worden met vakmanschap en zorg in hun eigen “Frieslandse”fabriek gemaakt.

Deze vakmensen kunnen bogen op jarenlange ervaring in het maken van kwaliteitsbedden en dat zie je terug. Bovendien gebruiken ze uitsluitend kwalitatief goede materialen. Geniet van een Avek boxspring bed dat met vakmanschap voor je gemaakt wordt en waaraan je jarenlang plezier zult beleven.

Avek boxspring

Wat belangrijk voor jou is:

Avek gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen, met extra aandacht op de ventilatie. Een goed ventilerend bed zorgt voor een gezonder bedklimaat en draagt daarmee bij aan een goede nachtrust.

Creëer jouw Avek Boxspring op maat, geheel volgens je eigen wensen, met optimale ondersteuning voor jouw lichaam.

Wij laten je in de winkel alles voelen en adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

ventilerende boxspring-koele boxsprinKlantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen voor uw Avek boxspring in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.