Kooloos

Boxsprings – Sand

Unieke boxspring-bedden waardoor je je goed voelt. Elke dag opnieuw.

Je goed voelen door het maken van bewuste en gezonde keuzes. Met een boxspring van Sand by Eastborn kun je hier op jouw eigen manier invulling aan geven. De matrassen en boxspring-bedden van Sand worden gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar en TENCEL® garen, vervaardigd uit ruw en onbewerkt hout. Elk Sand product wordt met de hand vervaardigd en gekenmerkt door de hoogst mogelijke afwerking. Voor een gegarandeerd goed gevoel.
hoofdbord_geknoopt_gecapitonneerd
Een Sand matras is voorzien van het unieke Sand Personal Support interieur met High-Low technology. Door middel van hoge en lage veren in het matras wordt jouw lichaam altijd op de juiste plek en wijze ondersteund. Het interieur wordt verder afgedekt met het zachte comfort van natuurlatex of natuurlatex gecombineerd met paardenhaar. Een topdekmatras zorgt voor een nog hogere comfortbeleving. Voor het meest unieke comfort kiest u voor een topdek met mini-pocketveren.
Je goed voelen begint bij een optimale temperatuur- en vochtregulatie, hygiëne en frisheid van de matrasstof. De matrasstof van Sand is gemaakt met TENCEL® garen. Dit garen heeft een geheel glad oppervlak, dat heerlijk zacht aanvoelt. Uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ook heeft Tencel® een hoge vochtabsorptie, tot wel 50% meer dan katoen. Een Sand topdekmatras blijft daardoor altijd fris aanvoelen.
Het unieke samenspel van zachte en prachtige garens, het innovatieve matras en de slimme constructie van het bed. Alles is tot in detail doordacht. Ontdek de bijzondere designs en natuurlijke materialen van de Sand collectie.
Sand_boxspring_Linden_strak_recht_model_hoofdbord    Sand_boxspring_bed_maple

Sand_springbox_Oak_electrisch_verstelbaar   Sand_boxspring_Leaf_geknoopt_hoofdbord

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.
Kooloos slapen & wonen is uw Sand by Eastborn boxspring-bedden dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.