Kooloos

Karpet

Kies voor een extra groot karpet/vloerkleed waar de meubels (zithoek en salontafel) geheel op staan, op deze manier worden letterlijk alle elementen met elkaar verbonden.

In de meeste huizen ligt op dit moment een “harde” vloer (pvc, laminaat, hout of plavuizen)  Om meer sfeer en warmte te creëren is een karpet het meest geschikt. In een handomdraai krijgt de leefruimte gezelligheid. Als alle basiselementen in een tijdloze basiskleur zijn gekozen laat u de hele ruimte leven door een kleur in het karpet te gebruiken.

Vloerkleed als “wooneiland”.

De woontrend van nu is een “wooneiland”… kies voor een extra groot karpet/vloerkleed waar de meubels (zithoek en salontafel) geheel op staan, op deze manier worden letterlijk alle elementen met elkaar verbonden.

vloerkleed petrol blauw   vloerkleed   VT WONEN natuurlijk vloerkleed

Desso vloerkleed_karpet   vloerkleed op maat_wooneiland_ roze   Desso vloerkleed sisallook wol

Zelf je vloerkleed samenstellen…

Bij ons kunt u uw karpet helemaal zelf samenstellen. Kies uw materiaal, kleur, structuur en wij leveren uw karpet op elk gewenste maat. De afwerking kunt u uiteraard ook zelf kiezen. Daarbij heeft u keuze uit o.a. festonneren (meekleurend of juist contrasterend garen), banderen met linnen of leder (de breedte van de band kunt u zelf kiezen 1 tot 7cm) , blindzomen (met een bandrandje van ongeveer 1cm in zicht) en volumekarpet (de uiteindes worden rondom omgeslagen en het gehele kleed wordt aan de onderkant opgevuld met een (anti-slip) ondertapijt.

WIST U DIT?….

  • We hebben ook een zéér grote collectie wol voor uw karpet/vloerkleed. Van moderne, grove/stoere nop tot egale geschoren wol.
  • Ook ideaal voor vloerkleden zijn “vlekweg” tapijten. Deze “vlekweg” tapijten mag u zelfs met chloor reinigen! Dus gegarandeerd vlekken te verwijderen.
  • Heeft u vloerverwarming en wilt u graag een vloerkleed/karpet gebruiken in uw interieur? Wij hebben een uitgebreide collectie tapijten die zeer geschikt zijn op vloerverwarming.

vloerkleed vervilt wol_dikke lus   brink_campman__vloerkleed met patroon   vloerkleed op maat_kleur vakken

Kooloos is uw dealer voor karpet/vloerkleed in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.