Kooloos

Laminaat

quickstep majestic laminaat

Kom kijken naar de nieuwe quickstep collectie Majestic … extra lang, extra breed, natuurlijke structuur en uitstraling én waterbestendig!

Door het grote succes van de waterbestendige impressive collectie is de Quickstep collectie uitgebreid met de extra grote plank Majestic. De Quickstep Majestic plank is maar liefst  2,05 meter lang en 24cm breed. Met de meest prachtige uitstraling die laminaat kent. Kijk op onze Quickstep pagina voor een impressie en kom langs in de winkel om de gehele collectie in het echt te kunnen zien en voelen. Onderaan deze pagina kunt u meer info vinden over de verschillende merken laminaat.

Quickstep laminaat Majestic MJ3546   Quickstep laminaat majestic MJ3552   Quickstep laminaat Majestic MJ3553

Laminaatvloer, gemak en sfeer in uw huis of appartement.

Laminaat is een praktische vloer met weinig onderhoud en geeft gelijk uw persoonlijke sfeer aan een interieur en is vriendelijk geprijsd. Laminaat kunt u kiezen in vele stijlen zoals een planken vloer in allerlei kleurvariaties en structuurvariaties (zoals een stoere, landelijke, robuuste plank of juist een hele rustige nerf in de plank) maar ook in plavuis of natuursteen). Door de klikverbinding ontstaat er een egale zwevende vloer die zeer geschikt ligt over bijna alle vloeren. Zo kunt u laminaat leggen over een houten vloer, een betonnen vloeren die niet geheel glad is én is het geschikt in appartementen.

rustige eiken laminaat-quickstep UF1896   Quickstep blank eiken laminaat impressive_IMU1853   eiken laminaat quickstep-IM3106

white wash laminaat impressive-IM1854   witte laminaat vloer   laminaat-natuursteen plavuis UF1246

wengé-zwart laminaat quickstep-UF1000   stoere donkere laminaatvloer grijs   antraciet plavuis-natuursteen laminaat-quickstepEXQ1550

Laminaat is er in verschillende merken en kwaliteiten. Deze verschillen zitten hoofdzakelijk in de slijtlaag/toplaag. En in de hardheid en waterbestendigheid van het mdf/hdf en de klikverbinding ervan. Uiteraard werken wij alleen met laminaat van een goede kwaliteit. Elke plank of tegel is op de millimeter nauwkeurig gelijk aan elkaar waardoor u de randen ervan niet kapot zult lopen. Wij hebben een zéér grote collectie vloeren in huis en daarin heeft u zelfs al een quickstep kwaliteit vanaf €14,99.

grote planken laminaat Quickstep-Largo   licht grijze laminaat quickstep-LPU1507   meest echte laminaat-quickstep impressive-IM1858

landelijk laminaat quickstep-CLM1656   laminaat plavuis tegels UF1247   donker bruine laminaat wenge quickstep-LPU1287

Er zijn inmiddels allerlei variaties op het laminaat zoals extra comfort met een wicanders systeem door de toevoeging van kurk voor meer warmte en een stillere vloer! Of een waterbestendige laminaat zodat u niet bang hoeft te zijn als er eens een water “ongelukje” langere tijd blijft liggen.

In een appartement worden er vaak eisen gesteld aan geluidsreductie van een vloer. Voor laminaat hebben we een speciale ondervloer die het geluid dempt naar de onderburen met min. 10db.

Kooloos slapen & wonen is uw laminaat dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.