Kooloos

Marmoleum

Marmoleum is de meest duurzame vloer en bestaat volledig uit puur natuurlijke materialen.

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Deze ijzersterke vloeren zijn zeer duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Daarbij is Marmoleum ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Door de vele kleuren en verschijningsvormen past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur. Je kunt hiermee ook combinaties maken van verschillende tinten door elkaar of met een rand.

Marmoleum_Click_kleur combinatie gang-hal   Marmoleum_tegels-Limestone-Shade.jpg   kleur advies Marmoleum

Marmoleum_Lines   Nieuwe_Dessins_Marmoleum   marmoleum met vormen-patronen_striato_unexpectedNature

Marmoleum_tegels_Mist-Zinc   Marmoleum_Click_333363-333702   kleuradvies_Marmoleum_Click_333355

Naast de bekende manier van leggen d.m.v. banen , is deze vloer ook verkrijgbaar als Marmoleum tegels en Marmoleum click, een paneelproduct met vele combinatiemogelijkheden.

Marmoleum click is een soort laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. De panelen zijn verkrijgbaar op 90 x 30 cm, de dikte is ca. 9,8 mm Voor decoratieve effecten zijn er ook Marmoleum click squares: 30 x 30 cm.

Kooloos slapen & wonen is uw Marmoleum dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Apeldoorn, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.