Kooloos

Matrassen – Auping

auping logo

Auping matrassen

Matrassen

Voor een goede nachtrust en herstelt lichaam moet je het juiste matras kopen. Een Auping matras is zo’n kwaliteitsmatras. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar als eenpersoons matras, tweepersoonsmatras, in verschillende breedtes, lengtes en hardheden. Je kunt verschillende soorten matrassen kopen. Harde matrassen en zachte matrassen. Dik, dun, warm of koud: wat je persoonlijke voorkeur ook is, wij bieden elke slaper een goede nachtrust.
Wat het beste matras voor jou is? Kom bij ons voelen en samen met onze Auping matrasadviseur ben je er zo achter!

Matras Inizio

Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met 3 comfortzones, die past op elke bedbodem. Voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs.

Auping matras Inizio-90x200-80x200kwaliteit Auping matras Inizio

Matras Adagio

De matras die nauwkeurig de contouren van je lichaam volgt. Je ligt heerlijk comfortabel en de matras is zeer veerkrachtig. De Adagio heeft zelfs 5 comfortzones.

Auping matras-Adagio-90x200-80x200kwaliteit Auping matras Adagio

Matras Cresto

Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor de schouders. Duurzaam Latex Pura maakt deze matras extra zacht en veerkrachtig.

Auping matras Cresto 90x200-80x200kwaliteit Auping matras Cresto

Matras Maestro

Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Naast de 5 zones biedt de Auping Maestro dubbele ondersteuning in de schouderzone.

Auping matras maestro 90x200-80x200 kwaliteit Auping matras Maestro

Matras Vivo

Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt. Ventilatie en ligcomfort zijn optimaal; met 5 zones in het hart van deze matras plus een ondersteunende schouderzone en een aparte soepele heupzone.

Auping matras Vivo 90x200-80x200kwaliteit Auping matras Vivo

Auping matras kopen

Als u kiest voor kwaliteits matrassen dan kiest je voor Auping. Een matras van Auping ondersteunt je en het lig comfort voelt stevig aan. Matrassen van Auping ondersteunen je rug en zijn soepeler bij je schouders en heupen zodat er een juiste verdeling van ondersteuning en contourvorming ontstaat.

beste Auping matras kopen

De voordelen van Auping matrassen:

• Deze matrassen ventileren actief en voeren vocht af. Dat houdt je bed schoon en fris.
• Alle matrassen hebben een kern van DPPS® pocketveren die optimale ondersteuning bieden, waardoor je soepel en gemakkelijk draait.
• De comfortlagen zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex, exclusief voor Auping. Dit zorgt voor een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid.
• De matrastijk is de buitenste laag van de matras. Bij Auping kun je kiezen voor afritsbare tijken. Deze zijn wasbaar, ademend en zacht. Een warme en koele tijk afwisselen per seizoen? Dat kan! Bij de luxematrassen zit de rits zelfs aan de bovenzijde. Hierdoor is de tijk nog makkelijker te wisselen en schoon te maken.
• De Auping matras draaien of keren is niet nodig. Deze matrassen zijn zorgvuldig laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden. Echte kwaliteitsmatrassen kopen doe je bij Auping!

Een Auping topper verwent je

auping topmatras met split-naadAuping topper met split-naad

Met een Auping topmatras kies je voor extra comfort en gemak. Met een topmatras van Auping verwen je jezelf, dit dunnere matras leg je als extra laag op je matras. De materialen die hierin worden gebruikt vormen zich heerlijk naar je lichaam en onder deze topper voel je de perfecte ondersteuning van je (Auping) matras.

En het gemak? Met onze speciale hoeslakens maak je het topdek matras. heel gemakkelijk en licht op. Daarbij heb je waarschijnlijk gekozen voor allebei een eigen ondersteunend matras. De eventuele naad in het midden verstop je onder deze topdek matras. Kies je voor een verstelbare set? Maak dan gebruik van een topdek matras met SPLIT… Hiermee kun je het ruggedeelte van beide bedden verstellen zonder de ander verder blijf je zoveel mogelijk het gevoel van 1 groot matras houden. Hieronder noemen we de verschillende soorten.

Topper Comfort

De Comfort topper voldoet aan alle hoge Auping standaarden voor ligcomfort en ventilatie. Deze topper heeft een medium lig comfort. De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Optioneel kun je kiezen voor een afritsbare hoes die wasbaar is.

Auping topmatras Comfort topper

  • Comfortlaag HR schuim

 

Topper Deluxe

De topper Deluxe bestaat uit hoogwaardig geperforeerde latex (Latex Perfo). Dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel en goede veerkracht. De topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt door tot de zijkant voor extra ventilatie. Standaard heeft deze Deluxe topper een afritsbare bovenkant, zodat je deze gemakkelijk kunt wassen.

Auping topmatras Comfort Deluxe topper

  • Comfortlaag Latex Perfo
  • Afritsbare wasbare tijk

 

Topper Prestige

Het ultieme ligcomfort vind je in de Prestige topper. Deze topper heeft ademend materiaal aan de onderkant en dit loopt tot de zijkant voor extra ventilatie. Ook de tijk van Topper Prestige is afritsbaar/wasbaar. Deze topper is 10 cm hoog en is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Rich, Natural en visco. Het verschil hierin is de soepelheid. Dit moét je voelen..heerlijk. Kom langs en kies jou favoriet.

Auping topmatras Prestige Visco topper

  • Comfortlaag Latex Pura of Visco
  • Afritsbare wasbare tijk

Ook benieuwd naar een Auping boxspring?

Auping boxspring klik hier

Zoek je mooie Auping bedden?

auping bedden klik hier

Kijk hier voor meer over Auping bodems

auping bedbodem

 

Auping is partner in slaaponderzoek

Auping werkt, als projectpartner mee aan het onderzoek om de beste nachtrust te ontwikkelen om zodoende de prestaties van atleten te kunnen verbeteren. Het onderzoek levert Auping veel kennis en inzicht in de relevantie van goed slapen voor een energieke dag.

Het beste matras kopen; Garantie voor nachtrust

Iedereen is uniek. Dat blijkt uit je persoonlijke voorkeur voor hard of zacht maar ook je lengte, gewicht, lichamelijke klachten, etc. Voor een matras die perfect bij je past is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Eén matras die zorgt voor een optimaal slaapcomfort.
Heb je een matras gekozen? Dan heb je 90 dagen slaapgarantie. Als blijkt dat je toch de verkeerde keuze hebt gemaakt dan wijzigen we de hardheid van de matras. Geniet van de lange levensduur als gevolg van topkwaliteit.

het beste matras kopen

Oordeel van anderen

Regelmatig laat Auping de kwaliteit van de matrassen testen en beoordelen door anderen. De laatste boxspringtest van de Consumentenbond (februari 2015) bevestigt dat de Original boxspring met Cresto matras en de Criade boxspring met Inizio matras tot de beste behoren.
De consumentenbond test lichaamsondersteuning, levensduur en vochttransport.
Daarbij staan 4 van de 5 Auping in de top 10 van de matrassentest van juli 2016.

Kwaliteit

De vakmensen van Koninklijke Auping bv staan garant voor jouw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring ben je verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Alle bedden, boxsprings en matrassen worden door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven. Alle Auping matrassen worden met de hand gemaakt in Deventer.

hier komt binnenkort een filmpje

Matras op maat gemaakt bij Auping

Alle Auping matrassen worden op maat geproduceerd. Alle Auping matrassen zijn verkrijgbaar als eenpersoonsmatras, tweepersoonsmatras, in verschillende breedtes, lengtes en hardheden. Je kunt verschillende soorten matrassen kopen. Harde matrassen en zachtere matrassen. Dik of dunne matrassen, warm of juist koude matrassen. Doordat alle matrassen met de hand worden gemaakt kan Auping de kwaliteit garanderen. Bij Auping weet je zeker dat de matrassen door vakmensen zijn geproduceerd.

Het beste matras kopen?

Een matras kopen die bij je past, dat klinkt eenvoudiger dan het is. We slapen ongeveer één derde deel van de dag. Welk materiaal, vulling of ondersteuning zorgt er voor dat jij energiek aan de dag begint? De één heeft het vaak warm ’s nachts, de ander eerder koud. Misschien is er sprake lichamelijke klachten of allergieen.

Dan is het nog de vraag of je partner dezelfde persoonlijke voorkeuren heeft. Daarom kiezen de meeste ervoor om twee losse matrassen aan te schaffen, in plaats van één tweepersoonsmatras te kopen. Hoe gezellig het ook is om samen één matras te delen, elk lichaam is anders. Vaak wordt het lichaamsgewicht anders over het matras verdeeld en dat vraagt dan ook om andere steunzones. Auping heeft daar iets op gevonden: wij maken tweepersoonsmatrassen met 2 individueel afgestemde kernen, zodat je van individueel comfort geniet binnen één matras op maat.
We helpen je graag bij het kiezen van het beste matras op maat met onze Auping adviseur. Kom langs in onze winkel voor professioneel slaapadvies op maat en probeer de Auping matrassen zelf uit.

Auping matras goede kwaliteit

Soorten matrassen

Matrassen zijn er in allerlei soorten en maten, wat zijn de belangrijkste verschillen? Elk matras op maat is gemaakt met andere materialen en vulling. Dit is bepalend voor het comfort, de ondersteuning en de levensduur van het matras. Ieder persoon is uniek, daarom hebben wij verschillende Auping matrassen beschikbaar.
Zo heeft een pocketveringmatras een goed ligcomfort, omdat de dikte en hoogte van de vering de mate van ondersteuning bepaalt. En er zijn verschillende soorten schuim die in de matrassen worden gebruikt. Deze schuimsoorten bepalen mede het comfort. Koudschuim is steviger en traagschuim vormt zich juist meer naar het lichaam.
Latex matras van nature veerkrachtig en geeft een soepele, comfortabele ondersteuning. Vrijwel alle matrassen van Auping zijn samengesteld uit een combinatie van verschillende vullingen.

Wat voor slaper ben jij?

het beste matras kopen

Ben je een buikslaper of meer een rugslaper? Sommige mensen wisselen gedurende de nacht diverse keren van houding, maar er zijn ook mensen die één favoriet hebben. Juist voor die mensen is het belangrijk om aandacht aan een goede ondersteuning te schenken. Wie onvoldoende steun krijgt, kan op den duur met lichamelijke klachten te maken krijgen. Zo kiezen we voor zijslapers vaak voor een matras met meer countourvorming zodat de schouder en/of heupen comfortabel kan wegzakken. Buikslapers wordt een stevig matras aangeraden om rugklachten te voorkomen doordat je te diep wegzakt in het matras. Ben je een heel onrustige slaper geworden? Dan is de kans groot dat je het verkeerde matras hebt. Vaak is het matras te hard of juist volledig versleten. Tijd om hier eens goed aandacht aan te besteden.

90 dagen proefslapen

Weet je nog niet helemaal zeker welke hardheid van de matras het beste bij jouw wensen past? Probeer het eerst uit! Neem de matras 90 dagen op proef, om er achter te komen of je de juiste keuze hebt gemaakt. En als blijkt van niet, dan wijzig je de hardheid van de matras gewoon. Je profiteert van gratis bezorging en een lange levensduur als gevolg van topkwaliteit.

Geef je matras een tweede leven

Lever je oude matras in tijdens de bezorging en we geven het een tweede leven. Bijvoorbeeld als nieuwe judomat. Of bank. Je doet anderen er een plezier mee, het is duurzaam en het scheelt je een retourtje naar het grofvuil. Iedereen blij!

Wil je naar de website van Auping?

 auping-klik-hier-auping-matrassen

service

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen voor uw Auping matrassen in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.