Kooloos

Matrassen – Geltex

geltex logo

Waar moet je op letten bij de aankoop van een nieuwe matras?

  • “goed ondersteunen van de rug”
  • “vormen naar de contouren van het lichaam zodat er geen pijn punten ontstaan”
  • “niet te warm of te koud en ventilatie”

Veel matrassen beloven u een goede drukverdeling, sommige beweren ook voor een goede ondersteuning te zorgen. De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Of je klein, groot, dik of dun bent, op je zij of op je rug slaapt, de unieke gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw. Een gezonde slaap begint natuurlijk bij de juiste matras.

Beka Geltex matras Dreamer Beka Geltex matras Escape

ONTDEK HOE GELTEX® HET VERSCHIL MAAKT

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria.

ventilatie matrassen

OPTIMALE VENTILATIE

Met zijn luchtdoorlatend schuim en open celstructuur, reguleert GELTEX® jouw slaapklimaat door een goede ventilatie. Het schuim voert de warmte van je lichaam en transpiratievocht af, nog voor je het zelf merkt. Dit bevordert niet alleen de nachtrust, het verbetert de kwaliteit van je slaap én zorgt voor een langere levensduur van jouw matras.

IDEALE DRUKVERDELING

Het nieuwe GELTEX® schuim creëert een speciaal drukverlagend, elastisch  oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van je lichaam. Zo draai je ‘s nachts soepel, zonder je slaap te verstoren.

CORRECTE ONDERSTEUNING

Om je spieren te ontspannen en je wervelkolom te laten herstellen na een lange dag, biedt GELTEX® ondersteuning aan heel jouw lichaam. Het ‘slow resilient schuim’ past zich aan je slaaphouding aan. Zo krijgt je rug de juiste steun, waar en wanneer het nodig is. Na een comfortabele nacht, ontwaak je vol energie, klaar voor een nieuwe dag.

Geltex Beka matras DreamerGeltex Beka matras Escape

Door de jaren heen bleven we ons GELTEX® schuim continu verbeteren, met een sterke nadruk op een langere levensduur en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Het resultaat? Twee extra criteria die we vandaag kunnen toevoegen aan de Slaapdriehoek®:

DUURZAAMHEID

Het GELTEX® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Beka® streeft naar duurzaamheid in elke fase van het productieproces: zoals het vermijden productieafval, ecologische designprincipes toepassen en gebruiken maken van de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Het resultaat? Tot 1/7 van de traditionele grondstoffen op basis van ruwe olie worden vervangen. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Bovendien zijn onze GELTEX® matrassen makkelijker te ontmantelen na gebruik. Ze worden ook hergebruikt in nieuwe producten. Dat is beter voor het milieu. Én voor ons allemaal.

EEN LANGERE LEVENSDUUR

Het nieuwe GELTEX® schuim heeft een veel betere weerstand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van GELTEX® constant. Onderzoek in ons slaaplaboratorium heeft duidelijk uitgewezen dat nieuwe GELTEX® matrassen een langere levensduur hebben, terwijl de slaapkwaliteit constant blijft. Zo geniet je nóg langer van het befaamde GELTEX® comfort.

WIl JE MEER WETEN OVER GELTEX MATRASSEN?

logo geltex oranje klik hier 

geltex boxspring

Ook hebben we een uitgebreide keuze aan boxspring modellen gecombineerd met Geltex. Iedereen is anders, maar iedereen slaapt beter op een matras met GELTEX inside. Kom langs en voel het verschil!

WIl JE MEER WETEN OVER BOXSPRING MET GELTEX?

Beka klik hier Beka 225x225 

WIJ BIEDEN U ZEKERHEID

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. Wij bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is uw Geltex matrassen boxspring dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Gelderland en geheel Nederland.