Kooloos

Multishade


Multishade open/dicht rolgordijn is een nieuw en uniek rolgordijn met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade rolgordijne op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen en het rolgordijn open en dicht doen.

De Multishade open/dicht rolgordijnen is een zeer uitgebreide collectie met meer dan 50 kleur-stalen, onderverdeeld in: Classic, Linen, Small, Big, Woodlook, Project (vlamvertragend). Zo’n uitgebreid kleurengamma en tegen deze prijzen treft u het niet in de markt aan. In tegenstelling tot de open/dicht rolgordijnen bij de bouwmarkt maken wij uw multishade zodanig op maat dat wanneer u het multishade open/dicht rolgordijn tot de vensterbank laat zakken deze altijd in afgeloten stand is en u alle privacy geeft. U kunt er altijd voor kiezen om het mutishade open dicht rolgordijn iets op te trekken om het weer in open stand te zetten.

Kooloos slapen & wonen is uw Flexcolours Multisol Multishade open en dicht rolgordijn dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Apeldoorn, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.