Kooloos

Dé Trendy Boxspring met perfecte slaaptechniek

De nieuwe Tempur boxspring Micro-tech vormt dit voorjaar ongetwijfeld dé eyecatcher en zijn zéér aantrekkelijk geprijsd.

In de Micro-Tech boxspring komen Scandinavisch design en de beste slaaptechnologieën samen! Deze nieuwste Tempur boxsprings hebben een bijzonder mooie lijn en zijn in vele eigentijdse uitvoeringen mogelijk. De Tempur boxspring bestaat uit originele Tempur materialen en is ontworpen door de beste Deense ontwerpers en ingenieurs. Hierdoor is er een comfortabele basis boxspring met pocketvering ontstaan die door middel van diverse trendy hoofdborden, stofkleuren, poten en diverse afmetingen geheel naar wens is samen te stellen!

Tempur boxspring Microtech_plain_elektrisch verstelbaar   Tempur boxspring Microtech_plain_duncan grijs   Tempur boxspring Microtech_graphic_roze

Tempur Micro-Tech uiteraard met de techniek en kwaliteit die je mag verwachten van een Tempur bed.

Tempur hecht veel belang aan de matrassen. De Micro-tech matrassen zijn daarom ontworpen met de juiste ondersteuning door pocketveren en gedetailleerde contourvorming vanuit het authentieke Tempur materiaal. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een zeer gedetailleerde ondersteuning maar ook voor uitmuntend comfort. De Micro-Tech matrassen zijn er in de uitvoeringen 24, 22 en 20 cm. Afhankelijk van het persoonlijke gevoel kan hier het juiste comfort gepersonaliseerd worden. En net als op de hele Tempur-collectie, krijgen klanten 10 jaar volledige garantie op de matrassen én 90 dagen inruilgarantie. “Dat is heel prettig voor onze klanten, want zo bouw je de zekerheid in dat je écht de juiste keuze maakt. Een matras is ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust én een goede houding. Daar kan je niet zorgvuldig genoeg mee zijn.”

Tempur boxspring Microtech_button_oker geel   Tempur boxspring Microtech_stitch_blauw   Tempur boxspring Microtech_section_blue_grey blauw grijs

Ontdek het comfort van de Tempur Micro-Tech boxspring en kom bij ons proef liggen en ervaar het zelf.

Voordelen Tempur:

– 10 jaar garantie
– 90 dagen omruilgarantie
– Authentiek Tempur materiaal