Kooloos

Dé Auping dealer voor omgeving Barneveld & Putten is vanaf nu in Voorthuizen.

beste Auping matras kopen

Auping:

Auping matrassen, bedden en boxspring zijn bij iedereen bekend door zijn lange levensduur en design uitstraling. De matrassen onderscheiden zich door het stevige lig-comfort en heeft tegelijkertijd een zeer nadrukkelijke zoneverdeling opgebouwd voor je hele lichaam. Matrassen van Auping ondersteunen je rug en zijn soepeler bij je schouders en heupen zodat er een juiste verdeling van ondersteuning en contourvorming ontstaat.

Beste Matras:

Een matras kopen die bij je past, dat klinkt eenvoudiger dan het is. We slapen ongeveer één derde deel van de dag. Welk materiaal, vulling of ondersteuning zorgt er voor dat jij energiek aan de dag begint? De één heeft het vaak warm ’s nachts, de ander eerder koud. Misschien is er sprake lichamelijke klachten of allergieen. Wat het beste matras voor jou is? Kom bij ons voelen en samen met onze Auping matrasadviseur ben je er zo achter!

with AUPING nights, you’ll get BETTER days.

Auping bed Original blauw-grijs-taupe

Levensduur:

De Bedden en Boxsprings van Auping zijn niet alleen prachtig om te zien, ze geven ook nog eens extra ventilatie en gaan een levenlang mee. Extra ventilatie komt doordat de spiraalbodem voor 80% een open structuur heeft waardoor warmte en transpiratie veel sneller weg kunnen. Hierdoor blijft jouw boxspring & matras in topconditie en gaat het langer mee.

Design:

Met een Auping bed of boxspring kies je voor duurzaam design. Alle bedden zijn ontworpen om actueel, trendy en tegelijk tijdloos te zijn. De ontwerpen blijven mooi, hebben oog voor detail en zijn super sterk.

KOM LANGS dan kunnen we het je laten zien, voelen én ervaren!

service:

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden je zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is vanaf nu jou Auping dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.