Kooloos

Een bed dat helpt tegen SNURKEN…

Snurk je veel of heb je last van een snurker? Wij hebben een ideaal bed hiervoor…

Jij en je partner willen graag samen zijn maar soms wijk je toch uit naar de bank of logeerkamer om een nacht beter te slapen. Want al die slapeloze nachten breken je op. Daar hebben wij nu de oplossing voor met Auping Smart Base.

Anti-snurk bed:

Met de toepassing van de sterke en slimme Auping bed/spiraalbodem “Smart Base” en Auping Connect kun je allerlei functies instellen van wekker tot anti-snurk hulp. Hieronder zie je een filmpje van het anti-snurk bed.

hulp bij snurken

Zoals je in het filmpje hebt kunnen zien hoef je niet meer wakker te liggen door je snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Zodra de app hoort dat je snurkt, beweegt de spiraalbodem even en geeft op die manier de snurkende partner een liefdevol zetje namens jou. Of je kunt instellen dat het hoofdeinde van je bed iets omhoog gaat waardoor je weer vrij kan ademen en wordt het weer heerlijk rustig in de slaapkamer.

Bedbodem:

Deze elektrisch verstelbare spiraalbodem doet van alles. De bedbodems geven in ieder geval de beste ventilatie, ondersteuning en zijn ontzettend sterk/duurzaam.  Ook is er een slimme wekker die je rustig wakker maakt en kan je het bed aansluiten op alle andere slimme apparaten in huis.

Deze ideale bedbodem kunnen gebruiken in je huidige eigen bed en natuurlijk in elke Auping bed en elke Auping boxspring. Op deze manier kunnen we iedereen helpen.

Auping bed Auronde grijs-eiken

Auping Connect:

Auping Connect is een apparaatje die we plaatsen onder je elektrisch verstelbare bedbodem. Dit is verbonden met een app op je telefoon of tablet. Hiermee kan jij je slimme bed makkelijk bedienen en hoef je even helemaal nergens meer over na te denken. Behalve over met welke muziek je graag gewekt wil worden dan.

Auping bed essential wit grijs groen

Goed slapen en Heerlijk wakker worden

Goed slapen begint natuurlijk met een lekker bed en matras, maar er komt nog meer bij kijken. Zo zijn de juiste slaaptemperatuur en de verlichting in je slaapkamer bijvoorbeeld ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Dus sluit je bed met behulp van Athom Homey aan op je Sonos speaker, je Philips Hue lamp of andere slimme apparaten in je kamer en voel het verschil. In plaats van dat vervelende wekkerdeuntje komt je hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat jij het lichtste slaapt. Dát is pas lekker wakker worden.

Auping bed Original blauw-grijs-taupe

Eenvoudige bediening

De Auping Smart base bedien je eenvoudig met je smartphone of tablet. Je kan twee bedbodems bedienen met de bijbehorende Auping Connect app en je hebt geen aparte afstandsbediening meer nodig voor verschillende apparaten. Door de memory functie worden jouw favoriete instellingen onthouden. Dat is handig, want zo hoef je je bed eigenlijk maar één keer goed in te stellen.

Auping:

Auping matrassen, bedden en boxspring zijn bij iedereen bekend door zijn lange levensduur en design uitstraling. De matrassen onderscheiden zich door het stevige lig-comfort en heeft tegelijkertijd een zeer nadrukkelijke zoneverdeling opgebouwd voor je hele lichaam. Matrassen van Auping ondersteunen je rug en zijn soepeler bij je schouders en heupen zodat er een juiste verdeling van ondersteuning en contourvorming ontstaat.

Auping bed Match wit alle kleuren

service:

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Kooloos slapen & wonen. We bieden je zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.

Kooloos slapen & wonen is vanaf nu jou Auping dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]