Kooloos

Visgraat vloeren en patronen

Dé nieuwe trend op het gebied van vloeren is het leggen van patronen en dan vooral de visgraat vloeren.

Visgraat vloeren geven veel sfeer en stijl aan het interieur. Deze hernieuwde woonstijl hebben we in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. Wilt u een visgraat vloer maar is het budget beperkt? We hebben prachtige visgraat vloeren van vinyl, waaronder de visgraat vloer van VT-wonen & Novilon.

Wilt u het beste? Kies dan voor ambachtswerk met visgraat PVC van Moduleo “Moods.” Deze visgraat vloeren van PVC kunt u perfect combineren met vloerverwarming. Moduleo “Moods” heeft een geweldig mooie en uitgebreide collectie in kleuren en verbindingsmogelijkheden.

goedkope-visgraat-vloer-novilon   visgraat-pvc-moduleo   visgraat-pvc-moduleo-1

visgraat-PVC-Moduleo   sierlijke-visgraat-PVC-vloer   onderbroken-visgraat-PVC-vloer

Met een visgraat PVC vloer van Moduleo kunt u elke stijl en kleur kiezen. We kunnen kiezen voor een moderne visgraat die mooi combineert met industriële meubelen, zodat het toch een warm sfeervoller geheel wordt. Er is natuurlijk een visgraat die past bij een klassiek interieur en zo is er voor elke woonstijl wel iets passends.

Behalve een houtstructuur kunt u ook kiezen voor patronen zoals bijvoorbeeld een vintage patroon om meer leven in het interieur te brengen.

Kom eens langs en bekijk de oneindige mogelijkheden.

moduleo-visgraat-patronen   Moduleo-Moods-PVC-vloer   Moduleo-Moods-PVC-vloer-Basket-Weave