Kooloos

Over ons

Kooloos slapen & wonen is gespecialiseerd op het gebied van slapen en alles omtrent de stoffering van een woning.

Kom naar Voorthuizen…

Kooloos slapen & wonen is een familiebedrijf en daardoor zetten wij altijd een stapje meer en staan klaar wanneer dat nodig is. Wij houden van een persoonlijke benadering en geven gericht advies/hulp passend bij uw wens of situatie.

We zijn al vanaf 1995 werkzaam in een grote regio rond Barneveld/Voorthuizen. De vele recreanten waar we tijdens hun verblijf in Voorthuizen voor werken, verzoeken ons veelal om bij hun thuis te komen, hierdoor zijn we te vinden door geheel nederland.

U parkeert bij ons gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar!

Voor onze klanten uit Barneveld hebben we aan de Livingstonestraat 66 in Barneveld de mogelijkheid om stalen retour te brengen wanneer u dat beter uitkomt.

Bent u niet in de gelegenheid bent naar Voorthuizen te komen? Dan nemen we stalen mee naar Barneveld en ligt het klaar om op te halen. Neem hiervoor contact op met 0342-473662 om uw wensen door te geven.

Uiteraard komen we ook bij u aan huis.

Kooloos slapen & wonen staat bekend om inzet, service, kwaliteit & vakmanschap.Slapen

Kooloos slapen & wonen is gespecialiseerd op het gebied van mooi, goed en comfortabel slapen. Wij zijn altijd op zoek naar slaapsystemen die veel comfort bieden, binnen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Slaap advies

Technisch slapen is onze passie en geven we graag ons vakkundige advies welk matras of slaapsysteem het beste bij uw lichaam past. Onze slaapadviseurs begeleiden u door vragen en proefliggen naar het meest geschikte matras/boxspring set/slaapsysteem voor uw lichaam of klacht. Wij voorzien u van deskundig persoonlijk slaapadvies. Uw budget, uw lichaamslengte  –gewicht, uw slaaphouding en uw persoonlijke gevoelsvoorkeur komen hierin allemaal aan bod.

U vindt bij ons alles op dit gebied: zoals matrassen, hoofdkussens, bedtextiel, dekbedden, boxspring, houten ledikant, linnenkast noem het maar op…over dit onderwerp raken wij niet uitgepraat!

Slaap Assortiment

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment vanaf een zeer aantrekkelijke prijsklasse tot innovatieve slaapsystemen van gerenommeerde merken (zoals Auping, Tempur, Pullman, Eastborn, Lattoflex, Avek, Beka). Ook online kunt u bij ons uw bestelling plaatsen, hier vindt u een basis assortiment. In de winkel of telefonisch kan er vanalles.

Wij zijn in staat om allerlei combinaties te maken die passen bij uw persoon. Geen standaard setje en maar hopen dat het goed ligt… We beginnen met het juiste ligcomfort en geven het dan de uitstraling zoals u het mooi vindt.

“Droom”Merken

Een greep uit ons merken assortiment voor slapen is: Auping, Tempur, Pullman, Eastborn, Lattoflex, Avek, Beka, Van Houdt, Vroomshoop, Zondag meubelen, Silvana, Ducky Dons, Dauny, VanDyck, Brinkhaus, Beddinghouse, Cinderella, Riviera Maison, Town & Country, Kardol, Damai, en nog vele anderen.

Extra slaapservice

We bieden u zekerheden: slaapgarantie, persoonlijk slaapadvies, gecertificeerde slaapadviseurs, proefslaapservice, gratis check-up van het huidige bed, thuis ophalen voor winkelbezoek, gratis montage en bezorgen, afvoeren van uw oude bed/matras. Kom eens langs in de winkel, eventueel buiten de reguliere openingstijden.Wonen

Kooloos slapen & wonen is regionaal bekend door het uitstekende vakmanschap, persoonlijke aandacht, advies en service. Met onze grote showroom in Voorthuizen (gratis parkeren voor de deur) kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en voelen op het gebied van stoffering. Wij helpen u op weg naar de juiste keuze voor uw vloer en ramen.

Vakmanschap

Kooloos slapen & wonen beheerst het vakmanschap van stofferen tot in de puntjes. We werken uitsluitend met eigen stoffeerders die met hun levenslange ervaring voor elke situatie wel een manier of product vinden en plaatsen die aansluit bij uw wens.

Kwaliteit

Om veel “woon”plezier te hebben is het van groot belang om voor de juiste kwaliteit te kiezen. Met dit als uitgangspunt stellen wij ons assortiment samen. Zodat u er vanop aan kunt dat u er jaren plezier van zult hebben.

Interieur assortiment

Voor elke aankleding van uw vloer, raam of deur hebben we passende producten, om hier wegwijs in te worden helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. U vindt bij ons een grote collectie Gordijnen, Inbetweens, Vitrage, Rolgordijnen, Vouwgordijnen, (houten) Jalouziën, plissé/duette, duo-rolgordijn, (rol)Hor(deur), Roede of rails, (vlekweg)Tapijt, Vinyl, Marmoleum, Laminaat, PVC-vloeren, dit alles en nog veel meer hebben we altijd in verschillende prijs-niveau’s dus voor ieder wat wils.

In overleg is alles mogelijk…

Heeft u liever GRATIS advies aan huis? Wij komen bij u thuis met stalen. Ook winkelbezoek buiten standaard openingstijden behoort tot de mogelijkheden. In onze winkel komen er gaande weg het gesprek allerlei feitjes over vloeren naar boven. Voor verdere info… kom langs!

Interieur merken

Een greep uit ons merken assortiment voor vloeren en ramen is: Quickstep, Moduleo, Livyn, Wicanders, Mflor, Greenflor, Novilon, Marmoleum, Headlem, Dersimo, Parade, Desso, Bonaparte, Belakos, Interfloor, Nouwens Bogaers, Kobé, Essente, Vadain, Else, Holland Haag, Loft 79, Catch,  Luxaflex, Duth, Dib, Velux en nog vele anderen.