Kooloos

PVC

PVC-vloer en vloerverwarming is een ideale combinatie.

PVC-vloeren zijn de laatste paar jaar uitgegroeid tot 1 van de meest gebruikte vloeren. Ze zijn gemaakt van een zeer harde kunststof en is in eerste instantie ontwikkeld voor de projecten markt. Dat geeft wel aan dat het hele sterke slijtvaste vloeren moeten zijn, dit is doorgevoerd voor consumentengebruik. PVC op vloerverwarming is een ideale combinatie…PVC geeft volop rendement bij vloerverwarming, het is een vloer die makkelijk is in onderhoud en slijtvast.

houten-PVC-vloeren-Moduleo

Door de grote groei van dit product wordt er van alles in de markt gebracht om de prijs omlaag te halen. Let hierbij op en laat je niet alleen door de prijs leiden! Er wordt namelijk veel geproduceerd in de aziatische landen waar geen of nauwelijks kwaliteitscontroles worden gehouden. Met alle gevolgen van dien… kwaliteits PVC is een vloer die weinig krimp/uitzet heeft. De andere zijn instabiel en geven naden tussen de planken/tegels of rondom langs de muur. Nog belangrijker zijn de emissies (schadelijke vluchtige stoffen) die vrij komen en je dus inademt met als gevolg hoofdpijn e.a. In Europa worden hieraan hoge eisen gesteld. Wij kiezen voor betrouwbare merken die kwaliteit waarborgen. Zoals Moduleo, quickstep-PVC of Mflor die zelfs voldoen aan dezelfde eisen als babyspeelgoed! Hier heb je uitgebreide keuze vanaf €25,95 m² prachtige levensecht reliëf planken met een geolied uiterlijk of natuursteen.

Onderaan deze pagina kunt u meer info vinden over de verschillende merken PVC-vloeren

Kooloos slapen & wonen voor uw PVC-vloeren in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Apeldoorn, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.