Kooloos

Slaapkamers

Een bed/ledikant gecombineerd met een kast wordt samen uw slaapkamer!

industrieel bed ledikant donker hout met zwart staal   industriele kast linnenkast slaapkamerkast Van Houdt Montenero   Industrieele bed ledikant slaapkamer wit eiken zwart staal Van Houdt Montero

De slaapkamer is niet alleen de kamer waarin u slaapt maar zo wordt ook de complete set van uw bed of ledikant genoemd. Naast de veel gebruikte boxspring, blijft bij Kooloos slapen & wonen ook een houten bed of ledikant ruimschoots aanwezig. Elk bed dat in de winkel staat kan in verschillende kleuren en maten geleverd worden. Zo kunt u uw eigen stijl uitzoeken. We werken met verschillende materialen: een massief houten bed/ledikant, een metalen bed, op kleur gespoten, zelfs een gestoffeerd bed/ledikant dat uiterlijk lijkt op een boxspring. Uiteraard zijn er bijpassende nachtkastjes en bijmeubelen zoals een make-up/kaptafel, commode, ladenkastje of linnenkast/draaideurkast/schuifdeurkast te verkrijgen.

2-persoons deelbaar hoog-laag bed zorgbed_DAKOTA CAREFLEX   Van Houdt robuust bed Catania   schuifdeur kast

We werken met betrouwbare fabrikanten van slaapkamer meubels in Nederland en België (zoals Van Houdt, Vroomshoop en Zondag-meubelen. De bedden en slaapkamermeubels worden hier geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om aan specifieke wensen te voldoen. Op uw verzoek, passen wij uw meubels aan op lighoogte of specifieke breedtematen. Daarbij kunnen vrijwel alle ledikanten verrijdbaar worden gemaakt.

In het bed/ledikant kunt u uw eigen slaapcomfort kiezen. We bouwen hierin een lattenbodem, spiraalbodem, schotelbodem, boxspring of waterbed. Uiteraard wordt dit slaapcomfort compleet gemaakt door het matras van uw keuze. Zoals eerder genoemd zijn er vele maten mogelijk: 1-persoonsbedden, 2-persoonsbedden, 90/120/140/160/180 breed, 200/210/220 lang. Ook uitschuifbaar is een veel gekozen variant van een bed/ledikant. Hierbij kunt u in het midden van een 2-persoonsbed een scheiding maken en de bedden uit elkaar schuiven/verrijden. Daardoor kunt u het bed makkelijker opmaken of ook in het midden onder het bed stofzuigen.

Onderaan deze pagina kunt u meer info vinden over de verschillende merken slaapkamers/bedden/ledikanten.

Kooloos slapen & wonen is uw slaapkamer, bedden, ledikanten dealer in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Apeldoorn, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.