Kooloos

Waterbedden

Een waterbed/watermatras laat uw lichaam heerlijk ontspannen.

Met een waterbed/watermatras kiest u slaapsysteem dat zich volkomen aanpast aan uw persoonlijke slaapgedrag. Een waterbed/watermatras voegt zich immers volledig naar uw slaaphouding. De temperatuur van het water is in te stellen, waardoor uw waterbed/watermatras in de zomer altijd heerlijk koel aanvoelt en in de winter juist behaaglijk warm is. Door de gecontroleerde temperatuur is het bed altijd droog en fris. Schimmels en huismijt krijgen geen kans zich te nestelen. De juiste slaaptemperatuur bevordert het ontspannen van lichaam en geest. Een perfecte remedie tegen gewrichtspijnen, stijfheid en reumatische klachten.

slapen op een waterbed

Stelt u zich eens voor: u drijft zo licht als een veertje op een zachte laag van comfortabel warm water dat u zó perfect ondersteunt dat u nauwelijks kunt voelen waar het uw lichaam raakt. En wanneer u beweegt volgt het water direct uw contouren zodat u in iedere houding altijd even comfortabel ligt. U merkt dat uw spieren langzaam ontspannen. De stress van de dag glijdt van u af. U bent totaal relaxed en slaapt dieper en beter dan ooit…

Een tweepersoonswaterbed/watermatras wordt meestal met 2 waterzakken/watermatrassen gekozen gecombineerd tot één  geheel, zodat uw partner niet of nauwelijks meebeweegt als u zich omdraait. Een waterbed/watermatras is in verschillende stabilisaties/hardheden te verkrijgen en kan zowel stand-alone als in een ledikant geplaatst worden. Ook een waterbedboxspring is mogelijk, hier combineer je het comfort van het waterbed met het uiterlijk van een boxspring! Kijk hiervoor bij ons nieuwe slaapsysteem waterbedboxspring. Uiteraard is het ook mogelijk om in een bestaand waterbed de waterzakken/watermatrassen te vervangen.

Bij een waterbed/watermatras wilt u natuurlijk kiezen voor een topkwaliteit met zo min mogelijk kans op lekkage. Daarom hebben wij gekozen voor waterzakken van Mesamoll. Dit is een vinyl zonder weekmakers waardoor het materiaal niet uitdroogt, wat in de meeste gevallen de oorzaak is van lekkages. Dit wordt geproduceerd in Denemarken bij Wa’core, één van Europa’s grootste waterbeddenfabrikanten.

Kooloos slapen & wonen voor uw waterbed/waterbedden in de omgeving: Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen, Putten, Hoevelaken, Scherpenzeel, Nijkerk, Amersfoort, Veenendaal, Gelderland en geheel Nederland.