ducky-dons-taurus-donzen-enkel-dekbed
made in holland

Ducky Dons dekbed Taurus 90% ganzendons herfst/winter

,

199,00415,00

Selectie wissen
Artikelnummer: Dekbed Taurus herfst/winter. Categorieën: , . Tags: , , , .

Productbeschrijving

Ducky Dons dekbed Taurus 90% ganzendons winter

De vakverdeling is gemaakt doormiddel van opstaande schotjes waardoor het dons toch tegen elkaar aansluit en door deze vakverdeling dwaalt het dons niet door het hele dekbed waardoor er geen lege plakken zijn. Dit 90% Europese  ganzendons-donzen dekbed is heel licht en het dekbed voelt extra comfortabel doordat het heerlijk soepel om je heen valt. Ganzendons heeft een zeer goede isolatiewaarde met het behoudt van comfort, dit natuurproduct sluit de warmte namelijk niet op!

Het dekbed Taurus wordt in Nederland gemaakt en is tevens voorzien van het Nomite en Downafresh label.

Nomite: In tegenstelling tot wat veelal gedacht wordt, is een donzen dekbed een prima keuze voor personen die allergische reacties vertonen. Allergische reacties worden vaak veroorzaakt door de aanwezigheid van de huisstofmijt in de slaapomgeving. Deze allergische reacties worden echter niet veroorzaakt door dons of veren. (mits u geen allergie heeft voor fijnstof en pluimvee). Nomite zorgt ervoor dat de huisstofmijt niet kan doordringen in het dekbed.

Downafresh: Vulling van dons wordt voor gebruik eerst gewassen en gedroogd bij een temperatuur van tenminste 100° C. Downafresh geeft tevens aan dat het dons in overeenstemming met de huidige wetgeving voor dierenwelzijn is verkregen. (dus géén levende pluk)

Eigenschappen:

Cassette met opstaande schotjes
Tijk: fijne batist, 100% katoen, NM100 met witte bies en met Nomite® label
Vulling: Nieuwe witte Europese ganzendons en 10% veertjes | 100% dons geproduceerd volgens donsnorm EN12934, met Downafresh® hygiëne label

Warmteklasse: 2 gemiddelde isolatie (bij meeste mensen favoriet)

Verpakking: Per stuk in luxe doos

Gewicht 140×200: 600 gr.

Levering: ± 3 werkdagen   GRATIS bij u thuis bezorgt.