Aanbieding!
Tempur dekbed Fit Premium

Tempur dekbed Fit Premium

, , ,

285,00509,00

Selectie wissen
Artikelnummer: Tempur Fit Premium. Categorieën: , , , . Tags: , .

Productbeschrijving

Tempur Fit dekbed Premium

De dekbedden uit de TEMPUR-Fit collectie reguleren uw lichaamstemperatuur door het revolutionaire TEMPRAKON® materiaal, waardoor u dieper en rustiger slaapt. Door middel van deze nieuwe technologie zorgen de TEMPUR dekbedden ervoor dat uw lichaam op een stabiele temperatuur blijft. Teveel aan lichaamswarmte wordt opgenomen en bewaard. Wanneer je temperatuur daalt geeft Outlast weer warmte terug. De pieken van warmte worden dus weggenomen en de temperatuur stabiliseerd en blijft comfortabel. Hierdoor geeft het u een meer ontspannen en comfortabele slaap.

De Tempur Classic en Premium dekbedden hebben een gemixte vulling van eendendons en Temprakon vezels. Het Tempur Premium dekbed heeft nog een derde dimensie. De tijk van het Tempur Premium dekbed bevat aan 1 zijde nog een extra temperatuur regulerende laag. Deze actieve zijde van het TEMPUR Fit Dekbed, is de zijde met de rode belijning en het label. Deze zijde neemt uw lichaamstemperatuur nog actiever op indien deze te hoog wordt. Deze actieve kant van dekbed wordt vooral in het voorjaar en zomer gebruikt. Hoe dichter de Temprakon vlies bij het lichaam is, hoe effectiever de temperatuur wordt geregeld. Hierdoor wordt de temperatuur en transpiratiebeheersing met 40 % verbeterd ten opzichte van andere dekbedden. Hiermee biedt het exclusieve Tempur Premium dekbed de beste beschikbare technonogie met betrekking tot het controleren van warmte, kou en transpiratie: TEMPRAKON TRIPLE3 ADVANCE technology .

Doordat het Tempur Premium dekbed zich continue aanpast aan uw lichaam heeft u voor bijna het hele jaar door een passend dekbed zonder dat u allerlei verschillende dekbedden op elkaar moet bevestigen! Dit dekbed is ook ideaal wanneer 2 personen een andere lichaamswarmte produceren. Tempur Premium werkt op de plek waar de warmte wordt gegeven hierdoor kunnen 2 personen met een verschillende warmtebehoefte toch comfortabel onder hetzelfde dekbed slapen.

Samenstelling

  • 70 % nummer 1 kwaliteit eendendons. (bestaande uit: 80 % Europese eendendons & 20 % kleine veren)
  • 30 % temperatuur regulerende vezels.
  • Tijk Premium dekbed: 100 % katoen + temperatuur regulerende TEMPRAKON ADVANCE toplaag.

Het dekbed is wasbaar in de wasmachine op 60 °C en mag daarna in de droger.

Vulgewicht 140×200: 715 g. (240 g/m2).

 

Levering: ± 1  week     GRATIS VERZENDEN

Extra informatie

Afmeting dekbedden

140×220, 240×220, 260×240