ducky-dons-castella_avior-4-seizoenen-dekbed
castella nederland

Castella synthetisch dekbed Avior, 4-seizoenen

,

89,00169,00

Selectie wissen
Artikelnummer: Castella dekbed Avior 4-seizoenen. Categorieën: , . Tags: , , , .

Productbeschrijving

Castella dekbed Avior synthetisch 4-seizoenen, comfortabel tijdens ieder seizoen

De Castella Avior 4-Seizoenen is een heerlijk zacht en soepel dekbed dat bestaat uit twee delen: een dun deel voor gebruik tijdens de zomer (warmteklasse 4) en een iets dikker deel voor gebruik tijdens de lente/herfst (warmteklasse 3). Beide delen zijn door middel van een rits met elkaar te koppelen tot een extra warm winterdekbed (warmteklasse 1) Op deze manier schaft u met de Castella Avior 4-Seizoenen één dekbed aan voor gebruik tijdens ieder seizoen.

Zacht, soepel en anti-allergisch.

De hoes van de Castella Avior 4-Seizoenen bestaat uit 100% microvezel en maakt het dekbed soepel en zacht. De Castella Avior 4-Seizoenen is bij uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie, want het dekbed is wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen verkort echter wel de levensduur van het dekbed. Hierdoor kan het volume van het dekbed achteruit gaan. Voor een lange levensduur is het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten van groot belang.

Vakmanschap

Tegenwoordig wordt de productie van de meeste dekbedden aan het buitenland wordt uitbesteed waardoor je ook een deel toezicht verliest. Alle Castella dekbedden worden gewoon in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en werkt volgens de strenge o.a. hygiene eisen die zijn toegeschreven Tevens staan de allermodernste productietechnieken en gebruik van de hoogwaardigste materialen garant voor een dekbed waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bij registratie van uw Castella dekbed kunt u de garantie verlengen van 1 naar 5 jaar.

eigenschappen:

Vulling: geciliconiseerde holle vezel
Tijk: 100% microvezel voor een soepel en zacht dekbed.
Afwerking : Beide delen zijn door middel van een rits met elkaar te koppelen tot een extra warm winterdekbed
Wasbaar: 60° C en geschikt voor de droger.
Warmteklasse: Voor alle 4-seizoenen:
3/minder warm (voorjaar + najaar),
4/minst warm (voor gebruik tijdens de zomer).
Samen: 1/ extra warm

Vulgewicht: 140×200: 200+300gr.

 

Levering: ± 3 werkdagen    GRATIS bij u thuis bezorgt.