Aanbieding!
Tempur hoofdkussen Millennium queen
Tempur hoofdkussen Millennium 1

Tempur hoofdkussen Millennium queen Medium

, , ,

149,00
134,00

)

 

-
+

Productbeschrijving

TEMPUR® Millennium Queen geeft een corrigerende ondersteuning aan de nek. Het kussen Millennium valt op door zijn schuine hoge rand met daarin een uitsparing. Bij rugslapers zorgt deze uitsparing ervoor dat uw nekwervels perfect worden gedragen in de ondersteuningsrand door een correcte rechte ligging tevens wordt de zijkant van de nek ondersteunt zodat de nekwervels minder zijwaarts draaien. De bolle kant van het achterhoofd ligt in het lagere deel van het kussen zodat we zoveel mogelijk een rechte ruggegraad/nekwervel benaderen. Bij zijslapers zorgt de schuine hoge rand met uitsparing er juist voor dat uw schouder er mooi onder valt waardoor het TEMPUR® Millennium Queen Medium kussen nog steeds perfect aansluit en optimale ondersteuning kan geven aan de nek/nekwervels. Het kenmerkende TEMPUR® materiaal verlaagt de druk, het kussen duwt niet terug tegen de (gevoelige) spieren, het kussen voelt in eerste instantie stevig maar vormt zich volledig nauwkeurig naar de contouren van hoofd en nek.

Met het gezondheidskussen Millennium Queen werken we in 3 hoogtes: Medium 11 hoog (slank postuur i.c.m. stevig matras of gemiddelt postuur i.c.m. zacht matras), Large 12.5 hoog (gemiddelt-steviger postuur), X-Large (breed geschouderd postuur). (type Queen is breder dan standaard)

We hebben speciale sloopjes voor alle TEMPUR® hoofdkussens zodat deze zo goed mogelijk passen bij de vorm van het TEMPUR® kussen en zoveel mogelijk bijdragen aan drukverlagen

KERNPUNTEN

• Optimale (corrigerende) ondersteuning, zowel in een rug- als zijslaaphouding brengt de nekwervels in een rechte lijn
• TEMPUR materiaal voor drukverlaging
• De hoes is antibacterieel, hypoallergeen, wassen tot 60⁰C.

Garantie 3 jaar (na onlineregistratie)

GRATIS bij u thuis bezorgt. Nu ook op zaterdag!

Afmeting: 64 x 32 x 11/6cm  (hierdoor creërt u extra slaapruimte/bedlengte

Levering: ± 3 werkdagen