Aanbieding!
Tempur hoofdkussen Original queen
Tempur hoofdkussen Original 1

Tempur hoofdkussen Original queen Small

, , ,

129,00
116,00

 

 

-
+

Productbeschrijving

TEMPUR® Original queen Small is een nekondersteunend en corrigerend hoofdkussen dat wordt aanbevolen aan degenen die een therapeutische, stabiele ondersteuning van de nek nodig hebben. Het ontwerp volgt de natuurlijke vorm van hoofd, nek en schouders om de ruggengraat op één lijn te brengen. Hierdoor worden de spieren van de nek en de schouders optimaal ondersteund en ontlast. Het kenmerkende TEMPUR® materiaal verlaagt de druk, het kussen duwt niet terug tegen de (gevoelige) spieren, TEMPUR original queen Small voelt in eerste instantie stevig maar vormt zich volledig nauwkeurig naar de contouren van hoofd en nek.

We hebben speciale sloopjes voor alle TEMPUR hoofdkussens zodat deze zo goed mogelijk passen bij de vorm van het TEMPUR kussen en zoveel mogelijk bijdragen aan drukverlagen

Met het gezondheidskussen Original queen werken we in 4 hoogtes:, Small 8 hoog (tenger gebouwt postuur), Medium 10 hoog (slank postuur i.c.m. stevig matras of gemiddelt postuur i.c.m. zacht matras), Large 11.5 hoog (gemiddelt-steviger postuur), X-Large 13 (breed geschouderd postuur).

KERNPUNTEN
• ontworpen om uw lichaam in een natuurlijke, therapeutische slaaphouding te brengen
• TEMPUR materiaal voor drukverlaging
• De hoes is antibacterieel, hypoallergeen en wassen tot 60⁰C

•Garantie 3 jaar (na onlineregistratie)

GRATIS bij u thuis bezorgt. Nu ook op zaterdag!

Afmeting: 61 x 31 x 8/5cm  (creërt extra slaapruimte/bed lengte

Levering: ± 3 werkdagen