Aanbieding!
Auping Adagio
Open_Adagio_frontview

Auping matras Adagio

, ,

676,001.607,00

Selectie wissen

Wasbare tijk (tot 140cm breed)

Wasbare tijk (vanaf 140cm breed)

Artikelnummer: Auping matras Adagio. Categorieën: , , . Tags: , , .

Productbeschrijving

Auping matras Adagio

Uitstekend slapen doe je op een Auping matras Adagio. 5 Zones en de ventilerende comfortlaag van Latex Perfo vormen samen een sterk veerkrachtige matras. Alles wat je van een Auping mag verwachten en meer.

Laag voor laag:

Alle matrassen van Auping zijn laag voor laag opgebouwd. Alles op de juiste plek met als bijkomend voordeel dat je je matras nooit hoeft te keren.

De Adagio heeft 5 zones, elke zone ondersteunt een specifiek lichaamsdeel: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen. Ongemerkt draai je zo’n 30 keer per nacht; de DPPS® pocketveren in het hart van de matras zorgen dat je makkelijk draait en geven de juiste ondersteuning in elke slaappositie. De drukverdeler zorgt voor een gelijkmatige overgang van de verschillende zones. Dit verhoogt het ligcomfort en zorgt voor goede ventilatie van de matras.

Elk mens is anders, ieder lichaam is verschillend. Dus afhankelijk van je lichaamsbouw kun je kiezen tussen soft, medium, firm en extra firm.

Geen mogelijkheid om te komen voelen? Maak gebruik van de online matrassen adviseur. Op basis van jouw lichaamskenmerken kun je hiermee jouw ideale matras bepalen. Ga naar de online matrassen adviseur

Comfortlaag Latex Perfo

Latex Perfo in de Adagio matras is een unieke Auping blend met een geperforeerd gaatjes patroon voor betere ventilatie. Met Latex Perfo in je matras lig je extra comfortabel en voelt de matras veerkrachtig aan.

Specificaties:

Hoogte: 20 cm

Ondersteuning: 5 zones met 12 cm hoge DPPS® pocketveren

Comfort: Latex Perfo

Tijk: Breisel van 36% viscose en 64% polyester, doorgestikt met 1 cm polyether optioneel verkrijgbaar: afritsbare, op 60 graden wasbare tijk. (meerprijs €100,-)

Anti-Allergie: De tijk is vrij van wol

Onderlaag: Ventilerende, geperforeerde polyether

Onderkant: Antraciete viltbodem met perfecte aansluiting op de Auping Spiraalbodem

Garantie: 5 jaar garantie en 90 dagen omruilgarantie

Voor persoonlijk advies kunt u ons bellen 0342-473662 of onze showroom bezoeken waar u Auping matrassen kunt uitproberen.

Levering ± 2-3 weken