pullman-goldline-matras
Goldline-matras-detailLogo_Pullman

Pullman matras Goldline Luxury

,

1.499,003.098,00

Selectie wissen
Artikelnummer: Pullman matras Goldline Luxury. Categorieën: , . Tags: , , , .

Productbeschrijving

Pullman matras Goldline Luxury

De Goldline Luxury matrassen van Pullman zijn voorzien van alle mogelijke luxe en technologie zoals Inside Pocketveren, een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Dit zorgt ervoor dat de vering perfect aansluit aan uw lichaam en de “inside”pocket extra ondersteuning geeft daar waar het nodig is.

De tijk is behandeld met Sensity, deze behandeling met probiotica op natuurlijk wijze voor een continu fris bed (schimmels of huisstofmijt maken hierdoor geen kans). Pullman matras Goldline Luxury wordt afgedekt met Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler.

Alle Goldline matrassen/tijk worden afgewerkt met Damast en met de hand genopt. Pullman Goldline matrassen (Luxury, Excellence en Premier) zijn 24 centimeter hoog en kunnen daarom ook naast elkaar gecombineerd worden. Hierdoor kunt u beide een eigen lievelingsmatras kiezen en dit naast elkaar combineren.

Pullman is een gerenommeerd merk dat al sinds 1865 met vering en comfort bezig is. Dit mooie merk wordt in Nederland voor u gemaakt.

Specificaties:

• Gezoneerde Inside Pocketvering
• Nageharde pocketvering
• Comfortlaag: Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler
• Damast met Sensity® behandeling. Optie: elastische stretch
• Hoogte ca. 24 cm
• Ambachtelijk genopt, met luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters in de border

Al ruim honderdvijftig jaar lang zijn de matrassen van Pullman wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort. U vindt ze in luxe hotels, aan boord van cruiseschepen en natuurlijk bij mensen thuis die iedere dag verlangen naar een weldadige nachtrust.

Ons geheim? Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen. Experts herkennen die kwaliteit. Niet voor niets zijn twee van onze matrassen in 2016 en 2017 als beste getest door de Consumentenbond.

Alle matrassen en Comfort Toppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Handvatten zijn standaard aanwezig op matrassen in een damast- en stretch uitvoering en maken het makkelijk om de matras regelmatig te keren. U heeft bij Pullman de keuze om zonder meerprijs te kiezen uit een standard- of firmuitvoering.

Een keuze voor Pullman is bovendien een keuze voor duurzaamheid. We gebruiken namelijk uitsluitend CFK-vrije materialen. En al onze damast- en stretchbekledingen voldoen aan de OEKO-TEX®-standaard. Ze bevatten geen schadelijke stoffen en hebben daarom het predicaat ‘textiel betrouwbaar’.

Geef toe aan uw verlangen en kies het passende Pullman matras samen met uw Pullman boxspring. Of ga voor een nieuw Pullman matras op uw eigen vertrouwde bed.

Voor persoonlijk advies kunt u ons bellen 0342-473662 of onze showroom bezoeken waar u het Pullman matras Goldline Luxury kunt uitproberen.

Levering ± 2-3 weken