Aanbieding!
Topper-Hoes
Topdekmatras Split detailEastborn-logo

Eastborn topdek matras TD-200

, ,

209,00489,00

Selectie wissen

Split

Cool

Genopt

Artikelnummer: Eastborn topdekmatras TD-200. Categorieën: , , . Tags: , , .

Productbeschrijving

Eastborn topdek matras TD-200

Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdek matras. Deze dunne, zachte laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor een ontspannen nachtrust.

Deze Eastborn topdek matras TD-200 heeft een stevig ligcomfort en een hoogte van circa 7cm. Deze topdek matras heeft een kern van Ca. 4cm comfortschuim en is luxe afgewerkt door een border met paspel en de elastische tijk afneembaar. Natuurlijk hebben we hiervoor speciale een hoeslaken en molton.

De tijk is doorgestikt met comfortfill en heeft een Sensity behandeling gehad, dit houdt in dat de stof van de topper is behandeld met probiotica, die op een natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgt. Alle materialen zijn bewust samengesteld om u slaapgenot te verhogen.

Split

Bij alle topdek matrassen van Eastborn kun je kiezen voor (enkele) split. Dit is erg handig wanneer u verstelbare bodem/boxspring heeft en u niet wilt dat de topdek snel verschuift zoals bij 2 losse topdek matrassen.

Genopte tijk

Bij alle topdek matrassen van Eastborn kun je kiezen voor een genopte tijk voor een extra royale uitstraling, comfort en meer stabiliteit. Gun jezelf nachtrust en comfort en geef jou Eastborn topdek matras TD-200 deze extra optie.

Koel topdek matras

Vindt je het snel warm in bed en wil je graag een koel topdek matras? Voor maar €50,- extra tot 100cm) krijg je een koelere tijk die de overtollige warmte wegneemt en daarmee de temperatuur in bed stabiliseert.

 

Voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen 0342-473662 of bezoeken.

Levertijd: ± 2-3 weken