Aanbieding!
Topper-Hoes
Topdekmatras Split detailEastborn-logo

Eastborn topdek matras TD-600

, ,

419,00849,00

Selectie wissen

Split

Cool

Genopt

Artikelnummer: Eastborn topdek matras TD-600. Categorieën: , , . Tags: , , , .

Productbeschrijving

Eastborn topdek matras TD-600

Gun jezelf nèt dat beetje extra met een luxe topdek matras. Deze dunne, zachte laag bovenop je matras is puur genieten en zorgt voor een ontspannen nachtrust.

Deze Eastborn topdek matras TD-600 heeft een lekker soepel ligcomfort en een hoogte van circa 8cm.

De TD-600 bestaat uit een ViVid-foam vulling voorzien van een hoes met Sensity® voor extra comfort en hygiëne. Natuurlijk hebben we hiervoor een speciale hoeslaken en molton.

De tijk is doorgestikt met comfortfill en heeft een Sensity behandeling gehad, dit houdt in dat de stof van de topper is behandeld met probiotica, die op een natuurlijke wijze voorkomt dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgt. Alle materialen zijn bewust samengesteld om u slaapgenot te verhogen.

Split

Bij alle topdek matrassen van Eastborn kun je kiezen voor (enkele) split. Dit is erg handig wanneer u verstelbare bodem/boxspring heeft en u niet wilt dat de topdek snel verschuift zoals bij 2 losse topdek matrassen.

Genopte tijk

Bij alle topdek matrassen van Eastborn kun je kiezen voor een genopte tijk voor een extra royale uitstraling, comfort en meer stabiliteit. Gun jezelf nachtrust en comfort en geef jou Eastborn topdek matras TD-600 deze extra optie.

Koel topdek matras

Vindt je het snel warm in bed en wil je graag een koel topdek matras? Voor maar €50,- extra tot 100cm) krijg je een koelere tijk die de overtollige warmte wegneemt en daarmee de temperatuur in bed stabiliseert.

 

Voor een persoonlijk advies kunt u ons bellen 0342-473662 of bezoeken.

Levertijd: ± 2-3 weken