Kooloos

Zonwering

Ook voor zonwering bent u bij Kooloos slapen en wonen aan het juiste adres!
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van diverse soorten zonwering. Wij bieden de keuze uit:

 

Markies

Een prachtige sfeermaker aan uw huis is een markies. Het effect voor binnen én buiten is met een markies verbazingwekkend! Een markies weert tevens invallend licht aan de zijkanten. Hiermee creëert u optimale schaduw in uw woning met groots temperatuur effect. Aan de buitenkant echter is het dubbel genieten. Geniet van een elegante stijl die extra allure geeft aan uw huis.

Onze markies is gemaakt met hoogwaardige aluminium profielen. De omkasting is van sterk hardhout dat geschilderd wordt in de kleur die u zelf mag bepalen! Maak chique combinaties met de uitgebreide zonweringsdoeken van Swela Sunvas. Of kies voor de naadloze Swela Sunsilk zonweringsdoeken (dit is een high-tech zonweringsdoek met zelfreinigend effect bij regen!) De op elkaar afgestemde kleuren en materialen maken uw markies uniek!

markies_kooloos   Markies zonwering grijs   Zonwering Markies grijs


Rolluik  

Wij bieden u een topklasse rolluik die zowel zonwerend is als isolerend, geluidwerend, lichtwerend, koudewerend en een uitstekende inbraakpreventie. Een extra verrassing is de zeer gunstige prijs van dit rolluik. Een  rolluik (in de kleinste kast van Nederland)  met extra aandacht voor het geluid dat gepaard gaat met ophalen of neerlaten. De rolluikgeleiders zijn uitgevoerd met een luxe borstelprofiel, zodat het pantser vrijwel geluidloos naar beneden zakt. Deze borstel zorgt ook nog eens voor extra verduistering. De rolluiken zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt. De ST-39 is het antwoord op de vraag naar het beste rolluik.

Nadat u overtuigd bent van de voordelen van een rolluik, rest nog te kiezen voor een passende kleur. De juiste kleur afgestemd op uw woning geeft een mooi geheel. U kunt zelfs kiezen voor een combinatie van kleuren. Bijvoorbeeld een donkere kast  meekleurend met de kozijnen en een lichte kleur lamel. Of welke combinatie u maar wilt. Álle rolluiken worden uitgevoerd met een elektrische bediening uiteraard met of zonder afstandbediening. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een tijdschakelklok met instelbare dag- of weekprogramma’s. Er is zelfs een slimme motor voor openstaande ramen.

rolluik_kooloos02   rolluik_kooloos03   rolluiken creme
 


Screen

Screen is een effectieve, functionele en makkelijke zonwering. Een screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is de screen meestal een oplossing. Screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling. Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-licht bestendig.

Screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor de kamertemperatuur op peil houdt en u binnen een mooi diffuus licht blijft behouden (in tegenstelling tot een rolluik). Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit 65 screendoeken en u zult verbaasd zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Zelfs de prijs is aangenaam scherp! Voor een kleine meerprijs wordt uw screen electrisch bediend.

De Ritsvast-Screen is een perfecte oplossing voor gevelsituaties waar meer wind op staat. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek. Zonder klapperend doek wat eindigt in gescheurd doek. Ritsvast-screens zijn leverbaar met ongekende afmetingen en worden uitgevoerd inclusief elektrische bediening met of zonder afstandbediening. Een eventuele zon- en windautomaat zorgt er automatisch voor dat bij weinig zon de screens opgetrokken worden en bij meer zon weer neerdalen. Buitengewoon handig, vooral wanneer u regelmatig van huis bent.

Heeft u een terrasoverkapping/veranda, maar wilt u windvrij buiten zitten? Laat dan tussen de staanders een Ritsvast-screen monteren. Optimaal windvrij genieten van het buitenleven vanaf uw veranda!

screen_kooloos01   Screens zonwering wit_creme
 


Terrasscherm

Een terrasscherm is dé sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe terrasscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon én van schaduw!

Bent u op zoek naar zo’n terrasscherm, met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding? Of u nu kiest voor een instapmodel met vlot design, functionaliteit,  een slanke  gesloten casette (ook mogelijk waar weinig plaatsingsruimte is) of een terrasscherm van topklasse zelfs tot 14m breed, wij hebben altijd een terrasscherm dat bij u past.

De afwerking maakt uw terrasscherm uniek. U kunt kiezen uit vele kleuren waaronder RAL 9001 of de prachtige black twinkle. Maak chique combinaties met de uitgebreide zonweringsdoeken van Swela Sunvas. Of kies voor de naadloze Swela Sunsilk zonweringsdoeken dit is een high-tech zonweringsdoek met zelfreinigend effect bij regen!

Zelfs een basis terrasscherm wordt standaard gemonteerd met electrische bediening. Uiteraard kunt u uw comfort verhogen door te kiezen voor een afstandbediening of zelfs een zon- windautomaat.

Terrasscherm streep grijs   terrasscherm_kooloos04    terrasscherm antraciet en gestreept doek
 


Uitvalscherm

Een zonnescherm/uitvalscherm beschermt u de binnen tegen hoog oplopende temperaturen. Onze zonneschermen/uitvalschermen hebben een strak design. Uit een kleine cassette ontpopt zich een schitterende zonwering die voor veel schaduw binnen in uw huis zorgt. Zo geniet u binnen van aangename temperaturen, terwijl u buiten geniet van mooie zonwering!

Onze zonneschermen/uitvalschermen hebben een dichte cassette. Dus in gesloten stand ziet u het doek niet en wordt het optimaal afgeschermd tegen weersinvloeden. We werken met de uitgebreide collectie zonweringsdoeken van Swela Sunvas. Of kies voor de naadloze Swela Sunsilk zonweringsdoeken, dit is een high-tech zonweringsdoek met zelfreinigend effect bij regen! U ontvangt standaard electrische bediening op uw zonnescherm/uitvalscherm, omdat band-bediening altijd onderhevig en gevoelig blijft voor zon en regen.

Zonnescherm/uitvalschermen kunnen perfect tegen een winderige omgeving. Het geheim schuilt in de zogenaamde armen. Standaard gebruiken we de windvaste arm voor gemiddelde windvang, de windvaste balkonarm kan meer dan gemiddelde windvang aan, terwijl de stormvaste arm met gasdrukveren topprestaties levert als de wind echt aanvangt.

uitvalscherm_kooloos02   uitvalscherm_kooloos01   uitval-scherm-zonnescherm.